FOGLALÁS

Házirend

Kedves Vendégeink, kedves nálunk pihenők!

Köszönjük, hogy  La Cantina vendégházunkat választották pihenésük helyszíneként!

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a foglalás elküldésével és annak véglegesítésével a házirend tudomásul vétele és elfogadása automatikusan megtörténik!

A vendégházban csak az oda bejelentett Vendégek tartózkodhatnak. Kérjük Vendégeinket, hogy ne fogadjanak látogatókat!

Vendégeink a házat tisztán kapják meg, fertőtlenítés és takarítás után. Kérjük, hogy távozáskor a házat olyan állapotban adják vissza, ahogyan átvették.

Kérjük vigyázzanak a berendezési tárgyakra és bútorokra. Minden nemű rongálás anyagi felelősséget von maga után!

A ingatlan területén TILOS és TŰZveszélyes a dohányzás, csak az arra kijelölt helyen lehetséges. A konyhában levő régi kemence az értékmegőrzés része, nem használható!

A jakuzzi és a szauna kezelése Vendégeink feladata, melyhez mi biztosítunk használati utasításokat.

Kérjük, fokozottan tartsák be a tűzvédelmi előírásokat! Égő gyertyát, dugaljba helyezett töltőkábeleket, konyhában készülő ételeket ne hagyjanak őrizetlenül.

Amennyiben a vendégházat elhagyják, kérjük a kulcsokat a kulcsszéfbe visszahelyezni legyenek kedvesek.

Távozáskor kérjük az ablakokat, és a bejárati ajtót csukják be, a házban levő beltéri ajtókat (kivéve a pince ajtaját) legyenek kedvesek nyitva hagyni, a szellőztető rendszer működése végett. 

Az udvar, a vendégház, a berendezések és a háztartási gépek nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért Vendégeink anyagi felelősséggel tartoznak. A keletkezett károk rendezése a helyszínen, távozás előtt történik.

A vendégházban, az udvaron és a kocsiban hagyott értéktárgyakért, a bekövetkezett károkért, és esetleges balesetekért felelősséget nem vállalunk!

A ház védelme érdekében az előkertet és a parkolót kamera rögzíti.